Υλικά
- Ρεβύθια
- Μπούκοβο γλυκό
- Λιαστή ντομάτα
- 1 κούπα κρεμμύδι slices (ξερό)
- μαϊντανό
- δυόσμο
- 1/2 κουταλιά του γλυκού κόλιανδρο σκόνη
- 1/2 κουταλιά του γλυκού σουμάκ
- Λινέλαιο
- Λεμόνι
- Ξύδι
Εκτέλεση
Βάζουμε στο νερό από το προηγούμενο βράδυ 1/4 του κιλού ρεβύθια.
Την επόμενη τα βάζουμε να βράσουν και όπως σε όλα τα όσπρια χύνουμε το πρώτο νερό.
Τα σουρώνουμε αφού βράσουν και σε μια μεγάλη γαβάθα τα βάζουμε μαζί με το
κρεμμύδι, το μπούκοβο, τη λιαστή ντομάτα και τα υπόλοιπα μυρωδικά.
Τέλος φτιάχνουμε ένα ντρέσινγκ με λινέλαιο, αλάτι, ξύδι, λεμόνι και σουμάκ
και το ρίχνουμε πάνω από το γεύμα μας.